Utomhusbio i Larsberg bjöd på mångsidigt program

Boende, Nyheter, Övrigt

I helgen genomfördes den populära utomhusbion i Larsberg på Lidingö för sjätte gången. Programmet var mångsidigt och totalt 1 300 biobesökare, både vuxna, unga vuxna och barn, såg de sex filmerna som visades under fredagskvällen och lördagen.

Utomhusbion i Larsberg arrangeras av Lidingö stad och John Mattson, i samarbete med Sweden Eventcenter och utebio.se. Det bygger på ett flerårigt samarbete där parterna ser gemensamma fördelar med evenemanget.

Utomhusbion har blivit en populär tradition som besöks av många av våra hyresgäster och lockar besökare utanför Lidingö. För oss på John Mattsons är det här ett sätt att skapa mötesplatser och levandegöra våra bostadsområden. Vi tror att den här typen av evenemang bidrar till ökad trivsel och trygghet, säger Mari Edberg, kommunikationschef på John Mattson.

Vi tycker att det är fantastiskt att så många besökte evenemanget trots det relativt ostadiga vädret. Utomhusbion visar tydligt att Lidingöborna uppskattar kultur och mötesplatser på ön, säger Dejan Grabus, projektledare i Lidingö stad.

Miljöarbetet är viktigt för oss arrangörer och något som har utvecklats genom åren. I år, liksom ifjol, uppmuntrades till exempel besökarna att ta cykeln till utomhusbion.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.