Vi söker fastighetstekniker

Boende, Lediga jobb, Nyheter, Övrigt
fastighetstekniker-lediga-jobb

Våra fastighetstekniker är den viktigaste länken till våra hyresgäster. De hjälper till med allt från små vardagsproblem till att bistå vid större projekt som stamrenoveringar.

Alla fastighetstekniker hos oss ansvarar över egna fastigheter i olika områden. Det innebär att de har ett helhetsansvar för en fastighet och gör sitt yttersta för att leverera bästa möjliga resultat och service, för att våra hyresgäster ska känna sig trygga och nöjda med sin boendemiljö.

Det bästa med mitt arbete är känslan av att lyckas då man löser någons problem med en spis, ett eluttag eller en krånglande blandare. Ingen dag eller felanmälan är den andra lik, säger Jan, fastighetstekniker

Tjänsten innefattar en stor variation av arbetsuppgifter och du står inför nya utmaningar regelbundet. Vi på John Mattson värdesätter att du som person är serviceinriktad, kommunikativ och trygg i din roll som fastighetstekniker – eftersom vi vill ge våra hyresgäster bästa möjliga service.

Vi är alltid ute efter bra kompetens, låter rollen fastighetstekniker som något för dig? Kolla under sidan ”lediga jobb” för att ta dig vidare till ansökningsprocessen eller skicka en proaktiv intresseanmälan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Jobba hos oss 

 

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.