Sök lägenhet

John Mattson har 2 171 hyreslägenheter och förmedlingen av dessa görs av Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att ha möjlighet att söka bostad hos John Mattson behöver du registrera dig i Bostadsförmedlingens kö.


Bostadsförmedlingen förmedlar våra lägenheter

Sedan 2014 är det Bostadsförmedlingen i Stockholm som sköter John Mattsons lägenhetsförmedling. Den allra största delen lägenheter har du alltså chans att få om du står i Bostadsförmedlingens kö.

Om du redan har en lägenhet hos John Mattson

För att du som bor hos oss ska ha en chans att byta inom beståndet, lägger vi då och då ut lägenheter internt, på Mina sidor. Dessa kan endast du som redan bor i en John Mattson-lägenhet söka. Gå till Mina sidor för att se vilka lägenheter som ligger ute just nu.

I vissa fall erbjuds lägenheter till hyresgäster med kortare kötid om de bor i orenoverade lägenheter. På så sätt kan vi  hålla tempot i uppgraderingen av hela vårt bestånd och erbjuda bostäder med modern standard till våra befintliga hyresgäster.

John Mattsons egen kö har upphört

John Mattson har inte längre en egen kö, den togs bort 2014.

Ställ dig i Bostadsförmedlingens kö

 

Krav för att bo hos oss

Våra hyreskontrakt förmedlas enligt samma urvalsregler som Bostadsförmedlingen Stockholm. Det betyder att alla är välkomna att bo hos oss. Men för att bli godkänd och få ett hyreskontrakt hos John Mattson måste du bland annat uppfylla nedanstående krav:

  • Du ska ha fyllt 18 år och får inte ha någon annan permanent bostad.
  • Din totala årsinkomst brutto ska uppgå till lägst tre gånger årshyran.
  • Betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden får inte förekomma.
  • Du, eller ett ombud, bör se lägenheten innan kontrakt skrivs.
  • Förmedling av de lägenheter som förmedlas via Bostadsförmedlingen sker strikt via kötid. Inget företräde sker för boende i andrahandskontrakt eller korttidskontrakt.

Vi förbehåller oss rätten att inhämta boendereferenser och att göra individuella bedömningar.

 

Förmedling av fordonsplatser och förråd

Lediga fordonsplatser och förråd hittar du på Mina sidor. Du kan registrera dig som ny sökande även fast du inte bor hos John Mattson.