Årets hyresgästenkät på väg

Nu skickar vi ut årets stora hyresgästenkät till ett antal utvalda hushåll. Ta chansen att berätta vad du trivs bra med i ditt boende och vad du tycker att vi kan göra bättre.

Boende

Trivs du i din lägenhet? Saknar du något i ditt bostadsområde, eller har du synpunkter på tvättstugan? Nu genomför vi vår årliga stora hyresgästenkät och vi ser fram emot att få höra vad du tycker!

Så går enkäten till

Vår hyresgästenkät genomförs bland hyresgäster i olika hus varje år. Du som omfattas av årets utvalda adresser får enkäten via mejl torsdag den 27 augusti. Har vi inte din e-postadress så får du hem enkäten på papper om ett par veckor.

Frågorna handlar om allt ifrån hur du upplever möjligheten att hitta information om ditt boende, till vad som gör att du känner dig trygg i ditt kvarter. När enkäten är genomförd redovisar vi kundnöjdheten inom områden så som service, skötsel av utemiljö och hyresgästinformation. Vi kommer också att presentera vilka åtgärder vi kommer att satsa extra på den närmaste tiden utifrån vad du som bor hos oss har önskat.

Din åsikt räknas

Svaren som kommer in från enkäten väger tungt i vårt utvecklingsarbete de kommande åren. Därför är hyresgästenkäten en viktig kanal för dig som vill framföra åsikter, och ett ovärderligt verktyg för oss i vårt arbete med att öka kundnöjdheten för dig som bor hos oss.

Mer att läsa

Visa mer >

24 sätt att minska matsvinnet

Förra året samlades det in över 66 ton matavfall från våra hushåll. Har du koll på vad du lägger i den bruna påsen? Här hittar du tips på hur du kan bidra till att minska matsvinnet. > Läs mer

Efter era synpunkter – det här har vi gjort

I John Mattsons årliga hyresgästenkät har du som hyresgäst chansen att komma med förslag om din lägenheten, renhållning, utemiljö, trygghet och trivsel i ditt område. Här kan du läsa vilka av era förslag som blev till verklighet efter den senaste enkäten. > Läs mer

Det trygga boendet

Att känna sig trygg i sin boendemiljö är viktigt för att må bra. Här kan du läsa om hur vi på John Mattson arbetar med att skapa trivsamma och trygga boendemiljöer för alla. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.