Långsiktigt boende med hög standard

Du vet väl att du i samband med stambyten kan få en totaluppgradering av din lägenhet? Så här går det till!

Boende
Ljust och välstädat vardagsrum med skira gardiner och balkongdörren på glänt.
Du som bor i en orenoverad eller basuppgraderad lägenhet har möjlighet att flytta till en totaluppgraderad lägenhet. Om du istället vill bo kvar men höja ditt hems standard kan du få din befintliga lägenhet totalrenoverad.

En viktig del av John Mattsons verksamhet är att förädla våra fastigheter. Det betyder att vi renoverar och därmed uppgraderar lägenheterna så att de fortsätter att fungera som goda livsmiljöer i många år framåt.

En lägenhetsrenovering i något av våra hus sker i regel i två steg. I ett första skede genomförs en basuppgradering av lägenheterna och de tekniska installationerna i fastigheten.

Husen får nya stammar och lägenheterna får nya badrum med kaklade väggar och klinkers på golvet. Handfat, vägghängd toalett, badrumsskåp med speglar, handdukstork, duschblandare och handdusch sätts in.

Efter att en lägenhet basuppgraderats kan den även totaluppgraderas. Då moderniseras all utrustning och samtliga ytskikt förnyas. Tak, väggar och lister målas vita och ekparkett läggs in i kök, vardagsrum, sovrum och hall. Alla luckor och dörrar till garderober och skåp repareras vid behov och målas om. Köket renoveras med nya moderna vitvaror, energisnål spis med induktionshäll och samtliga skåp och bänkar byts ut.

Vad kostar det?

Eftersom standard, säkerhet och bekvämlighet höjs i och med uppgraderingen, höjs även hyresnivåerna vid både bas- och totaluppgraderingar enligt en överenskommelse med Hyresgästföreningen. För att du ska ha möjlighet att välja en totaluppgraderad lägenhet erbjuder vi dig därför flera förmåner, kontakta våra kundkoordinatorer för ditt personliga erbjudande.

Mer att läsa

Visa mer >

Dags att flytta?

Börjar det bli trångt där hemma? Eller är du bara sugen på en annan utsikt? Du som bor hos oss har möjlighet att byta till en helt nyrenoverad lägenhet. Hör av dig till oss och berätta vad du söker! > Läs mer

Det trygga boendet

Att känna sig trygg i sin boendemiljö är viktigt för att må bra. Här kan du läsa om hur vi på John Mattson arbetar med att skapa trivsamma och trygga boendemiljöer för alla. > Läs mer

Drömlägenheten fanns på andra sidan vägen

För Victoria Isaeva blev stambytet i Käppala ett lyckokast. Visst trivdes hon bra i sin gamla bostad, men när dörren öppnades till den totaluppgraderade hörnlägenheten hade hon hittat hem. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.