Uppdaterad information inför basuppgradering i Rotebro

15 september, 2022

Ytterbyvägen, Sturevägen, Gillbostråket, Kung Hans Väg

Vi planerar fortfarande inför den kommande basuppgraderingen i Rotebro. Startdatumet är idagsläget inte beslutat på grund av den rådande omvärldssituationen och vår möjlighet att handla upp en långsiktig entreprenör. Vi återkommer med uppdaterad information till dig när vi har ett startdatum att kommunicera.

Du som hyresgäst får informationen skriftligt med cirka 3 månaders framförhållning. Vi informerar successivt fastighet för fastighet i hela området när det är dags för produktionsstart av basuppgraderingen i aktuellt trapphus/radhus.

Flytta innan basuppgraderingen påbörjas?

Är du intresserad av att flytta till annan lägenhet inom vårt bestånd* så är du välkommen att höra av dig till våra kundkoordinatorer Anette och Petronella via telefon eller mejl, [email protected]

*vid internflyttar inom vårt bestånd gör vi prövning utifrån våra gällande inkomst och uthyrningskrav. Gäller endast hyresgäster med tillsvidarekontrakt.

Information om ny hyra efter avslutad basuppgradering

Förhandlingen med hyresgästföreningen är i dagsläget i sitt slutskede.

Viktigt! Uppdatera dina kontaktuppgifter

Via www.johnmattson.se/mina-sidor/ uppdaterar du dina kontaktuppgifter på Mina Sidor. Det är viktigt att vi har rätt mejl och telefonnummer registrerat för att du som hyresgäst ska kunna ta emot löpande information om basuppgraderingen via mejl, sms och avisering i trapphus.

Vi vill även passa på att önska dig fortsatt fin höst!

Med vänlig hälsning,

John Mattson Fastighetsföretagen AB

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.