Rotebro

Bostäder endast 24 minuter från city

I Rotebro äger vi 19 bostadshus i ett sammanhållet bostadsområde i omedelbar närhet till Rotebros pendeltågsstation, livsmedelshandel, service och vårdcentral.

I Rotebro äger vi 19 bostadshus i ett sammanhållet bostadsområde nära Rotebros pendeltågsstation. Med hyresrätt i Rotebro har du nära till mataffär, service och vårdcentral. Alla våra hus finns med andra ord på ett bekvämt gångavstånd från centrum där handel, service och vårdcentral omgärdar torget. 

Rotebro innehåller inte mindre än tre golfbanor. På vintern dras skidspår upp på samtliga tre banor till en sammanlagd längd av cirka 15 kilometer.

Området

Våra hyresrätter: 298
Närmaste spårstation: Rotebro
Restid till T-centralen: 24 minuter

Våra adresser i Rotebro

Gillbostråket 27 – 43, 45 – 61, 65 – 71, 7 – 23
Gillbostråket 73 – 79, 83 – 89, 91 – 97
Kung Hans väg 159 – 191, 49 – 81
Kung Hans väg 85 – 97, 9 – 45
Sturevägen 108A – 120 & 84 – 106
Ytterbyvägen 4B, 4C.

Våra bostäder i Rotebro

hyresratt_johanneshov

Antal rum

1-4 rum och kök

hyresratt_johanneshov

Storlek

42-117 kvm

hyresratt_johanneshov

Restid till T-centralen

24 minuter

Kommande renoveringar

I dagsläget har vi inget startdatum för basuppgraderingar av våra lägenheter i Rotebro. Mer information kommer i mitten av 2024. Basuppgradering innebär att vi gör ett stambyte och din lägenhet får ett nytt badrum. Vi kommer också att börja totaluppgradera vakanta lägenheter, vilket innebär att vi renoverar hela lägenheten från golv till tak.

Läs mer om renoveringar

Titta in i vår visningslägenhet i Rotebro!

 

Är du nyfiken på hur en totaluppgraderad lägenhet ser ut? Kika in i vår visningslägenhet och ta dig en titt på egen hand.

Se visningslägenheten

 

Lägenhetens utformning visar hur en totaluppgraderad lägenhet kan se ut, exakt utformning beror bland annat på förhandlingar med hyresgästföreningen. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Karta över våra hus i Rotebro

Klicka på kartan för att se den i större format.

Ett lummigt bostadsområde som bjuder in till både golf och skidåkning

Rotebro har en rik historia och omnämns redan i texter från 1400-talet. Under 1800-talet och tidigt 1900-talet satte industrialiseringen sin prägel på området då flera viktiga industrier öppnade upp här. På 1970-talet öppnade Rotebros centrum och därefter har Rotebros bostadsområden fortsatt blomma ut. Idag kan Rotebro-bor spela golf på områdets tre golfbanor under sommarhalvåret, och åka skidor i de skidspår som dras upp på golfbanorna på vintern. Du som längtar efter naturområden kan enkelt cykla till Järvafältets friluftsreservat eller promenera till sjön Norrviken för ett dopp på sommaren.

Nära till Stockholm city – och hela världen

Som boende i Rotebro har du nära till både pendeltågstation och bussar. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 23 minuter. Dessutom kan du ta pendeln direkt till Arlanda på bara 13 minuter när du ska ut och resa. Här har du med andra ord nära till både Stockholm city och resten av världen.

 

Bor du redan hos oss i Rotebro? 

Börja prenumerera på våra nyhetsutskick och få alla händelser till din mejl.

Anmäl dig här

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.