Är du vår nya bovärd?

Vill du ha ett varierat arbete med både praktiska och administrativa uppgifter där kundbemötande och problemlösning hör vardagen till? Nu söker vi två nya bovärdar till våra områden i Sollentuna.

Lediga jobb
Fyra män i mörkblå arbetskläder poserar framför en hantverksbil utomhus.
Våra bovärdar rör sig ute i våra områden mest hela dagarna. Utöver hembesök när någonting inte fungerar i lägenheten så ronderar bovärdarna regelbundet i husens gemensamma utrymmen och utemiljöer.

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa och samtidigt utveckla nära kundrelationer och skapa goda livsmiljöer över generationer? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Vi söker dig som vill vara med och utveckla John Mattson med fokus på effektiv förvaltning och nöjda kunder.

Bakgrund
John Mattson är i en spännande tillväxtfas och vi vill etablera oss genom ytterligare förvärv i tillväxtkommuner i Stockholmsområdet. Nu förstärker vi organisationen med ytterligare en engagerad, kompetent och serviceinriktad medarbetare.

Tjänsten
Som bovärd ingår du ett engagerat förvaltningsteam och tillsammans har ni en viktig roll för att skapa trivsel och utveckling i våra områden på Lidingö och Sollentuna.

Du är våra boendes främsta kontakt under boendetiden och en av dina viktigaste uppgifter är att bidra till att skapa ett trygg boende från in- till avflyttning.

Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ och vågar fatta egna beslut. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med både praktiska och administrativa uppgifter där kundbemötande och problemlösning hör vardagen till.

I den här tjänsten ingår du i förvaltningsavdelningen och rapporterar till vår tekniska förvaltare. Vårt huvudkontor ligger i dagsläget på Lidingö och denna roll kommer ha fokus på våra fastigheteter i Sollentuna. Vi är en mindre organisation vilket innebär att vår kompetens kan behövas även i våra andra områden så vi är geografiskt flexibla i våra roller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Hantera felanmälningar samt utföra enklare justeringar och reparationer
• Självständigt hantera både felsökning och problemlösning samt veta när specialist ska anlitas
• Praktiskt utföra och planera för inre och yttre underhåll samt reparationer.
• Planera och utföra lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar.
• Planera, beställa och följa upp reparations- och löpande underhållstjänster från ramavtalsentreprenörer för inre skötsel.
• Utföra systematisk tillsyn och rondering av fastigheterna.
• Aktivt ta fram förslag till underhållsplanen för fastigheterna.

Erfarenhet och kompetens
För att trivas i rollen som bovärd ser vi att du har en relevant grundkompetens i form aven gymnasieutbildning och/eller en yrkesutbildning inom ett hantverks- eller i ett serviceyrke. Du är allmänt händig och har en grundläggande förståelse av boendet och hur saker i ett hushåll ska fungera. Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav då våra hyresgäster är såväl svenska som internationella kunder. Andra språkkunskaper är meriterande.

Som person är du positiv, prestigelös och drivs av att agera så att våra boende känner sig trygga och trivs i sitt boende. Du gillar att planera och organisera ditt arbeta på ett så effektivt sätt som möjligt. Du har datorvana och ett intresse för digital utveckling. Vi behöver att du har B körkort och det är meriterande om du har en certifiering inom el, VVS eller ventilation.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper. Vi värderar en positiv inställning och att du har ett relations- och lösningsorienterat förhållningssätt högt. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är trygg i dig själv och din kompetens samt att du tycker om människor och fastigheter. Att skapa relationer och nätverk för att utveckla och lyckas tillsammans finns i ditt DNA.

Vi erbjuder dig
John Mattson erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat, hög trivsel och stort engagemang. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete på ett företag med en organisation om cirka 30 medarbetare där samtliga medarbetare är viktiga för helheten.

Företagskulturen präglas av öppenhet och hjälpsamhet och som en i laget vågar vi lova dig en inspirerande arbetsplats med engagerade kollegor där våra kunder alltid är i fokus. Vi tycker om att arbeta och samtidigt ha kul och välkomnar dig som delar våra värderingar; professionalism, engagemang och långsiktighet. För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag så kommer du att få en genomtänkt och bra introduktion.

För mer information och ansökan
Vi genomför rekryteringsprocessens urval löpande, vänta därför inte med din ansökan. Ansökningsperioden är öppen fram t o m slutet på augusti 2021 men kan komma att stängas innan dess.

Läs mer och ansök

 

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?