Är du vår nya förvaltare?

Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Vi söker dig som vill vara med och utveckla John Mattson med fokus på effektiv förvaltning och nöjda kunder. Nu söker vi en ytterligare förvaltare. Läs mer och ansök här.

Lediga jobb
John Mattson är i en spännande tillväxtfas och vi vill etablera oss genom ytterligare förvärv i tillväxtkommuner i Stockholmsområdet. Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en engagerad, kompetent och serviceinriktad medarbetare.
Om tjänsten
Som förvaltare har du ett helhetsansvar för, och driver utvecklingen av dina fastigheter för bästa kund- och affärsnytta. Du ansvarar för att hyresgästerna upplever hög kvalitet i kundbemötandet och säkerställer ett gott ekonomiskt resultat inom ditt ansvarsområde. I den här tjänsten är ett uttalat fokus att hantera oriktiga hyresförhållanden och du utvecklar goda relationer och nätverk med kommuner, andra fastighetsägare, polis och övriga samhällstjänster som kan vara aktuella.
Inom organisationen jobbar du tätt tillsammans med kundvärdar, bovärdar, teknisk förvaltare, projektledare, entreprenörer och leverantörer. Som förvaltare leder och utvecklar du arbetet kring fastigheterna och i teamet med bovärdar och kundvärdar. Vi förväntar oss att du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor och att du arbetar på ett proaktivt och strukturerat sätt.
Du ingår i förvaltningsavdelningen och rapporterar till förvaltningschefen. Vårt huvudkontor ligger i dagsläget på Lidingö och denna roll kommer ha fokus på våra fastigheteter i Sollentuna. Vi är en mindre organisation och behöver vara flexibla i våra roller, vilket innebär att din kompetens kan behövas även i våra andra områden.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Generera en kundupplevelse i kvalitet och kundbemötande samt se till att hyresgästerna är nöjda
 • Arbeta utifrån affärsmässig omsorg – göra affärsmässiga bedömningar utifrån ett tydligt fastighetsansvar
 • Fokusera på hanteringen av oriktiga hyresförhållanden, såväl strategiskt som operativt
 • Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på optimalt sätt med nöjda hyresgäster och långsiktigt värdeskapande
 • Ansvara för fastigheternas ekonomiska budget, prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål
 • Leda, utveckla och fördela arbetet i teamet kring fastigheterna och säkerställa ett professionellt och effektivt arbetssätt
 • Proaktivt föreslå värdeskapande, hållbara åtgärder
 • Ansvara för och systematisk förbättra arbetsmiljö och brandskyddsarbete
 • Vara delaktig i upphandling av års- och ramavtal, kvalitetssäkra dessa beställningar samt ansvara för att upphandlade avtal följs
 • Initiera, beställa och följa upp ombyggnads- och underhållsprojekt
 • Integrera ett hållbart arbetssätt ur olika aspekter i fastighetsförvaltningen
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande med flera års dokumenterad erfarenhet av fastighetsbranschen. Det mest meriterande i denna roll är en god social kompetens och erfarenhet av hyresgästers olika förutsättning på bostadsmarknaden samt oriktiga hyresförhållanden. Du har även god förståelse för vad som driver värde och affär.
Även om personalansvar i dagsläget inte ingår i rollen kommer du att leda grupper och erfarenhet från framgångsrikt ledarskap är därför meriterande. Du har god IT-vana, tänker digitalt och är bekväm med att arbeta och sätta dig in i nya digitala verktyg och system. Du har god kommunikativ förmåga samt uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift, att vara flerspråkig ser vi som positivt.
Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper. Vi värderar en positiv inställning och att du har ett relations- och lösningsorienterat förhållningssätt. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är trygg i dig själv och med din kompetens samt att du tycker om människor och fastigheter. Att skapa relationer och nätverk för att utveckla och lyckas tillsammans finns i ditt DNA.
Du har en förmåga att entusiasmera, är tydlig i ditt ledarskap, kan leda grupper till goda resultat och samtidigt bidra till en trivsam arbetsmiljö. Du arbetar proaktivt, är nytänkande och drivs av möjligheten att utveckla verksamheten framåt. Du driver dina projekt och processer framåt och har ett tydligt kundfokus. I ditt arbete är du strukturerad, tar ett helhetsansvar och ser till verksamhetens bästa.
Vi erbjuder dig
John Mattson erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat, hög trivsel och ett stort engagemang. Vi tycker om att arbeta och samtidigt ha kul och välkomnar dig som delar våra värderingar. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete på ett företag med en organisation om cirka 30 medarbetare där samtliga medarbetare är viktiga för helheten. Du kommer att ha en varierande roll med mycket kundkontakt och stora möjligheter att vara med och påverka och effektivisera befintliga arbetssätt.

Mer information och ansökan

I rekryteringen samarbetar vi med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 2 juni 2021. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Johansson på karin.johansson@realcompetence.se

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?