Vi söker en chef till vår projektorganisation

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att driva bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt och som ser värdet i långsiktighet och kvalitet. Läs mer och ansök här.

Lediga jobb

I juni 2019 börsnoterades John Mattson på Nasdaq Stockholm. Vi är i en spännande tillväxtfas och vill etablera oss genom ytterligare förvärv i tillväxtkommuner i Stockholmsområdet. Vi förstärker nu vårt team med fler nytänkande och kompetenta medarbetare.

Om tjänsten
Som Chef Projekt ansvar du för bolagets projektverksamhet. Arbetet spänner över ett brett område, med många kontaktytor. Du är delaktig i alla skeden i både planerings- och genomförandefasen. Det omfattar detaljplanearbete, projektutformning, upphandling samt att driva projekt i mål för långsiktig förvaltning i bolaget. Projekten handlar både om nyproduktion och förädling av det befintliga beståndet.

Chef Projekt ansvarar för projektorganisationen som kommer att utökas utifrån tillväxt i projektvolymen. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är placerad i Larsberg på Lidingö, i trivsamma och vackert belägna lokaler invid vattnet och med närhet till kommunikationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för projektering, upphandling samt genomförande av nyproduktion och uppgraderingsprojekt.
  • Ansvara för att projekten når uppsatta mål vad gäller ekonomi, kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet samt att tidplaner hålls
  • Aktivt medverka i ledningsgruppen och driva bolagets projektutveckling.
  • Ansvara för projektavdelningens ekonomiska uppföljning som inkluderar budget, prognos och investeringskalkyler.
  • Delta i arbete vid markanvisningar samt driva framtagande av detaljplaner.
  • Upprätthålla och förbättra processer och rutiner för styrning och uppföljning av projekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att leda och genomföra bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Du är van att leda flera projekt parallellt och kan visa på ett eller flera tillväxtprojekt du framgångsrikt har drivit. Din utbildningsbakgrund är civilingenjör med byggteknisk inriktning eller motsvarande. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta i tidiga skeden och är van att hantera kontakt med kommuner gällande planfrågor. Att arbeta med kalkyl- och budgetarbete, resultatuppföljning samt upphandlingar är något du behärskar väl. Din förståelse för hela produktionsprocessen är mycket god.

Vem är du?
Du har precis som vi ett genuint intresse för utveckling av bostäder och goda livsmiljöer. Du är affärsmässig med sinne för långsiktig lönsamhet. Vi ser gärna att du är kreativ, ser möjligheter och kommer med idéer som kan omsättas i praktiken och ge resultat. Du är målinriktad och har förmåga att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Rollen innebär många kontakter och dialoger internt och externt med olika samarbetspartners, leverantörer och övriga intressenter, så det krävs det en god samarbetsförmåga och lyhördhet för att du ska nå framgång. Du gillar att vara ute i verksamheten på plats i de pågående projekten. Det är naturligt för dig att hålla dig uppdaterad inom ditt område, och vara en kunskapsresurs för andra.

Ansökan
Tycker du att tjänsten som Chef Projekt passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta? I denna rekrytering samarbetar vi med Boardtalk. Välkommen att ansöka via knappen nedan. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryteringskonsult Henrik Nyberg (070-790 05 29) eller Ola Everhed (070-790 01 06) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot ditt intresse så snart som möjligt.

Ansök genom Boardtalk

Om John Mattson

John Mattson är Lidingös största privata bostadsfastighetsägare. Vi äger och förvaltar drygt 2 250 hyresrätter på Lidingö, och fr.o.m. maj 2020 ytterligare 540 lägenheter i Sollentuna. Fastighetsvärdet är dryga 6 mdkr idag och vi siktar på minst 10 mdkr år 2023. Verksamheten genomsyras av en tydlig värdegrund baserad på ett långsiktigt, professionellt och engagerat agerande. Vårt syfte är att skapa goda livsmiljöer över generationer.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Kundtjänst

Hittade du information du sökte?