Våra områden

Vi äger och förvaltar hyresfastigheter i Storstockholm. Den största delen av vårt bestånd utgörs av hyreslägenheter, varav de flesta finns på Lidingö och i Sollentuna. Alla våra bostadshus ligger i god anslutning till spårbunden trafik. Här kan du läsa mer om våra olika bostadsområden.

De flesta av våra bostäder förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling. Vi lägger därför inte ut några lediga lägenheter eller lokaler här på vår egen webbplats.


Lidingö

Här finns de flesta av våra lägenheter. Vårt bestånd är fördelat på fyra bostadsområden: Larsberg, Dalénum, Baggeby och Käppala.

Läs mer


Norrort

Här finns våra hus i sammanhållna bostadsområden i Rotsunda, Rotebro, Häggvik och Tureberg. I norrort äger vi också en fastighet i Vilunda, Upplands Väsby, som blir Stockholms första bilfria flerbostadshus när det står färdigt hösten 2022.

Läs mer


City/Bromma

Här äger vi tre tomträtter i Slakthusområdet där vi planerar att bygga nya bostäder och utveckla det kulturhistoriska området till moderna stadskvarter. Utöver Slakthusområdet äger vi sedan 2021 även ett antal fastigheter i bland annat Hammarby Sjöstad, Johanneshov och Abrahamsberg – de flesta bostadsfastigheter.

Läs mer


Söderort/Nacka

I det här området finns de flesta av våra hus i Hägerstensåsen, Västberga och i Örby där vi genomför ett spännande utvecklingsprojekt med nya bostäder, handel och LSS-boende. I Nacka äger vi en vacker 1920-talsfastighet med befintliga kontorslokaler och en byggrätt för nya bostäder.

Läs mer


Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.