När du ska flytta in

 Här hittar du bland annat information om när du kan hämta dina nycklar och vad som kan vara bra att förbereda innan flyttlasset går.
Det finns också en hel del som är bra att veta om din nya bostad.

Förbered din flytt

 

Nycklar

Samtliga nycklar hämtas på John Mattsons kontor tidigast klockan 13.00 den dag då inflyttning sker enligt kontraktet. I samband med att tidigare hyresgäst flyttar ut besiktigar vi lägenheten. Om tidigare hyresgäst flyttar ut under en helg hämtas nycklarna på kontoret påföljande vardag.

Flytta in tidigare?

Det är inte möjligt att flytta in tidigare än det datum som står skrivet i kontraktet.

Glöm inte att flyttanmäla

Kom ihåg att göra flyttanmälan till Skatteverket och anmäla eventuellt TV-innehav.

Hemförsäkring

Kom ihåg att teckna ny hemförsäkring eller flytta den du redan har.

Elabonnemang

Du behöver teckna ett elabonnemang hos Fortum för din nya lägenhet. Du kan teckna abonnemanget i förväg, och välja vilket datum det ska börja gälla.

Du som har bil

På länken nedan kan du läsa mer om vilka regler som gäller för gatuparkering på Lidingö samt var John Mattson har egna garage- och parkeringsplatser.

Vill du ansöka om en garageplats så kan du ställa dig i kö via Mina sidor redan innan du flyttat in.

Parkering 

När du är inflyttad

 

Hitta rätt i huset

När du hämtar dina nycklar får du med dig en Bopärm. I den finns information om var du hittar tvättstuga, cykelrum, soprum och andra gemensamma utrymmen i fastigheten.

Förråd

Alla John Mattsons lägenheter har ett förråd som tillhör lägenheten. Behöver du extra förvaring så kan du ansöka om att hyra ett extra förråd. Det gör du via Mina sidor.

Anmäl fel direkt

När du flyttat in i din nya lägenhet vill vi att du hör av dig till oss inom två veckor från ditt inflyttningsdatum och berättar om eventuella fel eller slitage som du upptäckt själv i din lägenhet. Då kan vi snabbt bedöma om åtgärder behövs. Ring eller mejla till oss om du vill rapportera några fel. Glöm inte att uppge din adress.