Parkering

Du kan hyra parkerings- eller garageplats i våra områden oavsett om du bor hos oss eller inte. Ansökan gör du via Mina Sidor. För dig med elbil har vi laddstationer tillgängliga på flera olika platser. Läs mer här nedan.

Hitta parkeringsplats

Vill du hyra garage- eller parkeringsplats av oss? Vi har platser för både bilar, motorcyklar och mopeder i våra garage. Vi hyr ut vanliga parkeringsrutor samt parkeringsplatser med burar. I buren får du endast förvara sådant som direkt hör till bilen, till exempel en uppsättning vinterdäck eller en dunk bensin.

Våra bovärdar ronderar regelbundet garagen för att se till att det är rent, att allt fungerar och är brandsäkert.

Se lediga parkeringsplatser och priser, eller ställ dig i kö på Mina Sidor. Där kan du också prenumerera på lediga parkeringsplatser. Från och med den 15 mars 2021 kan du endast söka max två lediga parkeringsplatser åt gången, och du har rätt att tacka nej två gånger innan du förlorar din plats i kön.

Öppna Mina Sidor

 

För dig med elbil

John Mattson  erbjuder ett antal laddstationer på Lidingö där du enkelt kan ladda din bil med Swish eller med ett laddkort. Kortet beställer du kostnadsfritt från Eways. Betalar du med Swish så kostar en laddning 15 kronor, oavsett hur länge du laddar. Betalar du med laddkort så är priset 2 kronor per kWh, och du debiteras endast för den el du laddar.

Här kan du ladda

Laddstationerna finns i parkeringshuset i Larsbergs centrum, garaget i Dalénum samt utanför vårt kontor på Larsbergsvägen 10.

Parkeringsregler

Det är endast tillåtet att parkera på platser med laddstationer om du laddar din bil. Du behöver inte erlägga någon avgift för att stå på en laddplats, du betalar endast för själva laddningen. Bilar som ställer sig på dessa platser utan att ladda kan få parkeringsböter.

Tänk på att vanliga parkeringsregler gäller på respektive parkeringsplats. Du kan alltså inte stå längre än tre timmar på en laddplats om laddplatsen finns på en parkering med max tre timmars parkering.

Här finns våra laddstationer

Larsber

 

Våra laddstationer för elbilar finns i parkeringshuset i Larsbergs centrum (4 st), mellan Agavägen 14-22 (2 st), utanför vårt kontor på Larsbergsvägen 10 (2 st) samt i garaget i Dalénum (2 st).

Klicka på bilden för att se en större karta.

 

Vill du ha en egen laddplats?

I dagsläget går det inte att hyra en egen laddplats. Vi arbetar för att kunna erbjuda fler parkeringsplatser för eldrivna bilar och kommer att gå ut med information till alla hyresgäster när det blir aktuellt.

Intresseanmälan elbilsladdning

Jag vill få ett mejl när det finns möjlighet att hyra parkeringsplats med elbilsladdning.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?