Parkering

Du kan hyra parkerings- eller garageplats i våra områden oavsett om du bor hos oss eller inte. Ansökan gör du via Mina Sidor. För dig med elbil har vi laddstationer tillgängliga på flera olika platser. Läs mer här nedan.

Hitta parkeringsplats

Vill du hyra garage- eller parkeringsplats av oss? Vi har platser för både bilar, motorcyklar och mopeder i våra garage. Vi hyr ut vanliga parkeringsrutor samt parkeringsplatser med burar. I buren får du endast förvara sådant som direkt hör till bilen, till exempel en uppsättning vinterdäck eller en dunk bensin.

Våra fastighetstekniker ronderar regelbundet garagen för att se till att det är rent, att allt fungerar och är brandsäkert.

Se lediga parkeringsplatser och priser, eller ställ dig i kö på Mina Sidor. Från och med den 15 mars 2021 kan du endast söka max två lediga parkeringsplatser åt gången, och du har rätt att tacka nej två gånger innan du förlorar din plats i kön.

Öppna Mina Sidor

 

För dig med elbil

John Mattson  erbjuder ett antal laddstationer på Lidingö där du enkelt kan ladda din bil med Swish eller med ett laddkort. Kortet beställer du kostnadsfritt från Eways. Ange koden ”John Mattson” när du beställer.

Betalar du med Swish så kostar en laddning 15 kronor, oavsett hur länge du laddar. Betalar du med laddkort så är priset 2 kronor per kWh, och du debiteras endast för den el du laddar.

Här kan du ladda

Laddstationerna finns bland annat i parkeringshuset i Larsbergs centrum samt utanför vårt kontor på Larsbergsvägen 10. Längre ner hittar du alla adresser.

Parkeringsregler

Det är endast tillåtet att parkera på platser med laddstationer om du laddar din bil. Du behöver inte erlägga någon avgift för att stå på en laddplats, du betalar endast för själva laddningen. Bilar som ställer sig på dessa platser utan att ladda kan få parkeringsböter.

Tänk på att vanliga parkeringsregler gäller på respektive parkeringsplats. Du kan alltså inte stå längre än tre timmar på en laddplats om laddplatsen finns på en parkering med max tre timmars parkering.

Här finns våra laddstationer

Parkeringshuset i Larsbergs centrum (4 st)

Agavägen 14-22 (2 st)

Larsbergsvägen 10 (2 st)

Merkuriusvägen i Käppala (2 st)

Tillfälligt bilbehov? Boka en elbil!

 

I vårt parkeringshus i Larsbergs centrum på Lidingö finns en elbilspool som drivs av oss tillsammans med Aimo Carshare. Här kan du snabbt och enkelt hitta en elbil att använda direkt eller boka för senare användning. I Aimos app kan du se hur många bilar som finns tillgängliga. Du behöver inte lämna tillbaka bilen på samma plats som du tagit den ifrån. Läs mer här om hur det funkar.

Ladda ner Aimos app här

För iPhone

För Android

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.