Våra fastigheter

Hos John Mattson på Lidingö bor du i Larsberg, Baggeby, Käppala eller Dalénum. I Sollentuna finns våra hus i Rotsunda och Rotebro. Alla våra hus ligger naturnära och har spårbunden trafik på promenadavstånd.


Larsberg

Vårt största bostadsområde. Här äger vi merparten av marken och här finns även vårt huvudkontor. De äldsta av våra hus är uppförda på 1960-talet och de nyaste från 2010-talet.  Alla äldre hus är stambytta mellan 2012-2019. I Larsberg har vi också 74 lägenheter avsedda för unga vuxna mellan 18-25.

Läs mer om Larsberg

Käppala

John Mattson etablerade sig i Käppala 2018. Vårt bestånd uppfördes på 1960-talet och omfattar strax under 500 lägenheter på Merkuriusvägen och Jupitervägen. Sedan 2019 utvecklar vi området med bas- och totaluppgraderingar av lägenheter, nya tvättstugor och påbyggnad av vindslägenheter.

Läs mer om Käppala

Dalénum

I det historiska AGA-fabriksområdet Dalénum på Lidingö äger John Mattson en fastighet från 2015 med strax under 150 lägenheter. Alla lägenheter erbjuder utsikt över en solig innergård.

Läs mer om Dalénum

Baggeby

Våra två hus i Baggeby omfattar 83 lägenheter. Husen ligger på Farkostvägen och på Barkassvägen med en fantastisk utsikt över Stockholm.

Läs mer om Baggeby

Rotsunda

Här äger vi sedan 2020 12 hus på 10 minuters promenad från Rotebros pendeltågsstation. Kring Rotsunda torg äger vi både bostäder och kommersiella lokaler.

Läs mer om Rotsunda

Rotebro

I Rotebro äger vi 19 bostadshus i ett sammanhållet bostadsområde i omedelbar närhet till Rotebros pendeltågsstation, livsmedelshandel, service och vårdcentral.

Läs mer om Rotebro

Fastighetsbestånd

Siffrorna uppdaterades den 7 maj 2020


Långsiktigt ägande med fokus på bostadsfastigheter 

John Mattsons fastighetsbestånd finns idag på Lidingö samt i Sollentuna och består huvudsakligen av bostadsfastigheter.

Fastighetsbestånd (maj 2020) Antal Area (kvm)
Lägenheter 2 792 190 476
Lokaler 42 18 008

 

En fullständig fastighetsbeteckning hittar du här:

Fastighetsbestånd

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?