Parkering

Du som bor hos oss kan fritt använda Lidingös gatuparkering på angivna platser eller hyra parkeringsplats i något av våra parkeringshus. Garagehyran kan betalas med autogiro.

Tillbaka till Om ditt boende

Alternativ för dig som bor hos oss

 

Gatuparkering

Gatuparkering är gratis på hela Lidingö och kräver inget tillstånd. På vissa platser behöver du en p-skiva. Var uppmärksam på hur länge skyltarna anger att du får stå parkerad på de olika parkeringsplatserna, det kan skilja sig åt.
All gatuparkering på Lidingö sköts av kommunen. På Lidingö stads webbplats kan du läsa mer om vilka regler som gäller för datumparkering och långtidsparkering.

Parkering utanför John Mattsons hus

Utanför husen i Larsberg finns ett antal gästparkeringar. Dessa är avgiftsbelagda. Se skyltning vid respektive hus.

Parkeringshus

John Mattson har tre egna parkeringshus. Dessa finns på Larsbergsvägen 18, Larsbergsvägen 31 och på Larsbergs torg. I parkeringen på Larsbergs torg kan du parkera gratis på markplanet i tre timmar med biljett från automaten i garaget.

Du kan hyra en egen parkeringsplats av oss i något av våra garage. Vi hyr ut vanliga parkeringsrutor samt parkeringsplatser med burar. I buren får du endast förvara sådant som direkt hör till bilen, till exempel en uppsättning vinterdäck eller en dunk bensin. Våra bovärdar ronderar regelbundet garagen för att se till att det är rent, att allt fungerar och är brandsäkert.

Fler parkeringsplatser på väg

I samband med att fastigheten Fyrtornet 5 bebyggs med nya bostäder så kommer även nya parkeringsplatser att byggas i anslutning till fastigheten. Exakt på vilket sätt detta ska göras är inte klart.

Hitta garageplats

Vill du hyra garageplats av oss? Vi har platser för både bilar, motorcyklar och mopeder. Garageplatserna kostar mellan 450-750 kronor i månaden och har tre månaders uppsägningstid. Se lediga parkeringsplatser eller ställ dig i kö på Mina Sidor.

Öppna Mina Sidor

 

För dig med elbil

John Mattson har satt upp ett antal laddstationer där du från och med hösten 2018 kommer att kunna ladda din bil till ett bra pris. Det enda du behöver göra är att beställa ett laddkort. Vi informerar här så snart tjänsten är aktiverad.

Här kommer du att kunna ladda

Laddstationerna finns i parkeringshuset i Larsbergs centrum, garaget i Dalénum samt utanför vårt kontor på Larsbergsvägen 10.

 

Klicka på bilden för att se en större karta.

I dagsläget går det inte att hyra en egen laddplats. Vi arbetar för att kunna erbjuda fler parkeringsplatser för eldrivna bilar och kommer att gå ut med information till alla hyresgäster när det blir aktuellt.